ברוכים הבאים למטבח של זביש.

שלום קוראים
וברוכים הבאים לבלוג שלי - המטבח של זביש.
בבלוג שלי תוכלו להתעדכן במתכונים חדשים אותם אני מכין, ניסיונות קולינריים מוצלחים וכושלים שאת כולם אני יחלוק אתכם.
כמו כן תוכלו למצוא פוסטים על מתכונים שהכנתי וכתבות והסברים על ירקות שונים ועוד...

יום שישי, 22 באפריל 2011

ארוחת בוקר לפסח



מצרכים :
  • 3 ביצים
  • 1 תפוח אדמה חתוך לצ'יפס, או צ'יפס מוכן קפוא.
  • 3 כפות של קטשופ.
  • כפית פסטו בזיליקום או פסטו מצמח תבלין אחר.
  • 3 פרוסות גבינה צהובה.                                  
  • מלח, פלפל שחור.
  • חצי חבילה של פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים.
  • שמן זית מאיכות טובה.


אופן הכנה:
  • לוקחים מחבת בינוני ובוזקים מעט שמן זית.
  • מוסיפים את הצ'יפס ומטגנים עד לקבלת צבע זהוב, מערבבים היטב בכל מהלך הטיגון.
  • מוסיפים את הפטריות ומטגנים קלות.
  • מערבבים את הקטשופ עם הפסטו, ומוסיפים מעל לצ'יפס והפטריות.משלב זה והלאה לא מערבבים !.
  • מוסיפים מעט גבינה צהובה, ושוברים את 3 הביצים מעל כל התערובת.
  • מפזרים עוד מעט גבינה צהובה מעל הביצים ומפזרים מעט מלח ופלפל שחור.
  • סוגרים במכסה ומבשלים על אש קטנה כ 6 דקות.
  • שהביצים יהיו עדיין רכות.