מצרכים :
- 3 ביצים
- 1 תפוח אדמה חתוך לצ'יפס, או צ'יפס מוכן קפוא.
- 3 כפות של קטשופ.
- כפית פסטו בזיליקום או פסטו מצמח תבלין אחר.
- 3 פרוסות גבינה צהובה.
- מלח, פלפל שחור.
- חצי חבילה של פטריות שמפיניון חתוכות לרבעים.
- שמן זית מאיכות טובה.
אופן הכנה:
- לוקחים מחבת בינוני ובוזקים מעט שמן זית.
- מוסיפים את הצ'יפס ומטגנים עד לקבלת צבע זהוב, מערבבים היטב בכל מהלך הטיגון.
- מוסיפים את הפטריות ומטגנים קלות.
- מערבבים את הקטשופ עם הפסטו, ומוסיפים מעל לצ'יפס והפטריות.משלב זה והלאה לא מערבבים !.
- מוסיפים מעט גבינה צהובה, ושוברים את 3 הביצים מעל כל התערובת.
- מפזרים עוד מעט גבינה צהובה מעל הביצים ומפזרים מעט מלח ופלפל שחור.
- סוגרים במכסה ומבשלים על אש קטנה כ 6 דקות.
- שהביצים יהיו עדיין רכות.