ברוכים הבאים למטבח של זביש.

שלום קוראים
וברוכים הבאים לבלוג שלי - המטבח של זביש.
בבלוג שלי תוכלו להתעדכן במתכונים חדשים אותם אני מכין, ניסיונות קולינריים מוצלחים וכושלים שאת כולם אני יחלוק אתכם.
כמו כן תוכלו למצוא פוסטים על מתכונים שהכנתי וכתבות והסברים על ירקות שונים ועוד...

יום שני, 14 במרץ 2011

פסטה עם לבבות דקל ופטריות


פסטה אמממ....


מצרכים:
  • רבע חבילה של פסטה מכל סוג (מבושלת לפי הוראות היצרן).
  • 4 פטריות חתוכות לפרוסות עבות ועסיסיות.
  • 3 יח' לבבות דקל חתוכים לפרוסות. (לבבות דקל מסיגית בכל סופר, מגיע בקופסת שימורים ביח' או בפרוסות).
  • 3 כפות ממרח פסטו מוכן (כל פסטו, בזיליקום, אורגנו, זעתר, כוסברה). אני השתמשתי בפסטו כוסברה ביתי.
  • 2 שיני שום חתוכות לפרוסות.
  • 2 כפות שמן זית.
  • מי שמעוניין ניתן להוסיף מעט פלפל חריף.
  • מלח, פלפל שחור.


אופן הכנה:
  • אחרי שחתכנו והכנו את כל המרכיבים.
  • מניחים מחבת גדולה על אש גבוהה ומוסיפים מעט שמן זית.
  • שהשמן חם מוסיפים את לבבות הדקל ומטגנים עד לקבלת גוון זהוב אך לא שרוף.
  • מוסיפים את הפטריות ומקפיצים מספר דקות.
  • מוסיפים את השום ופלפל חריך מי שמעוניין.
  • מוסיפים את ממרח הפסטו שלנו כ – 2 כפות.
  • מוסיפים את הפסטה ומערבבים היטב.
  • עם הפסטה יוצאת בהירה מאוד להוסיף עוד חצי כף פסטו.
בתאבון.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה