ברוכים הבאים למטבח של זביש.

שלום קוראים
וברוכים הבאים לבלוג שלי - המטבח של זביש.
בבלוג שלי תוכלו להתעדכן במתכונים חדשים אותם אני מכין, ניסיונות קולינריים מוצלחים וכושלים שאת כולם אני יחלוק אתכם.
כמו כן תוכלו למצוא פוסטים על מתכונים שהכנתי וכתבות והסברים על ירקות שונים ועוד...

יום ראשון, 26 בספטמבר 2010

פתיחתו הרשמית של זביש

שלום קוראים יקרים וצהריים טובים,
אתם נכנסים ברגעים אלו ממש לתוך עולמו המופלא של זביש, אתם בוודאי שואלים את עצמכם מיהו זביש אז ככה..
שמי עומרי ואני בן 27 מראשון לציון שבמרכז הארץ.
לאחר סיום שירותי הצבאי הלכתי לשנת לימודים בבית הספר תדמור וסיימתי בהצלחה, קורס טבחות סוג - 1.
עבדתי תקופה כטבח וכמנהל משמרת בבית קפה.
זה מתוך קורות החיים שלי שהם נחמדים אך זה לא העניין של בלוג זה.

בנוסף על היותי טבח באופן מקצועי אני גם חובב אוכל מושבע עוד מהרגע בו אני זוכר את עצמי. בגיל 13 הייתי חוזר מבית הספר ויושב להכין לעצמי אורז ושניצל, כמובן שאני חייב לשתף אתכם בסיפור אורז אחד מעניין שקרה לי.
היה זה הפעם הראשונה בחיי שהכנתי אורז, בסביבות גיל 13 - 14, רציתי להכין אורז הודי עם פלפלים.
חזרתי מבית הספר עם חבר חתכנו פלפלים ובצל, טיגנו היטב במולטי שף שהיה בבית ואז חשבנו כמה אורז צריך להוסיף ?
היינו רעבים אז שפכנו 3 כוסות אורז והתחלנו לטגן, בזמן הטיגון זה נראה כאילו יש מעט אורז במחבת אז הוספנו עוד 2 כוסות ככה שיהיה בכיף ושלא נישאר רעבים...
מי מביניכם שמבשל כבר הבין לאן אני חותר, בסופו של דבר יצא לנו סיר אורז ענקי והיה בבית אורז הודי לשבוע.
מה שאני זוכר מהסיפור בצורה הטובה ביותר היא שישבנו לאכול ונהנו מכל ביס וביס.

בבלוג זה אני יחלוק איתכם את כל סיפורי האוכל השונים והמיוחדים שעוברים עלי במהלך השבוע, מנצ'יסים משוגעים באמצע הלילה, ארוחות ערב מפנקות עם החברה, ארוחות למשפחה ועוד...
לפעמים אני יחלוק איתכם מתכונים חדשים ולפעמים רק את סיפור האוכל שהוא כייפי ומגרה בזכות עצמו.
דבר אחד שאני מבטיח לכם הוא : את המתכונים שאני יכתוב אני ישתדל להביא לכם עם מיטב הפירוט מתחילת התהליך ועד סופו ככה שלא צריך להיות שף או טבח על מנת להכין את האוכל.

דבר נוסף סיפורים ומתכונים שלכם אתם יותר ממוזמנים להוסיף אני מבטיח לפרסם אותם בבלוג שלי ואם יתאפשר אפילו להכין ולנסות.
אל תחששו, אוכל הוא דבר נפלא ולכל אדם יש חוש טעם משלו ככה שכל מה שאתם אוהבים להכין וטעים לכם שווה לרשום ולחלוק אם אנשים אחרים, ואולי תגלו בסוף שאתם שפים מעולים !

כמו כן אם אתם חסרי סבלנות אתם יכולים להיכנס לאתר שהקמתי בשם עולם השקשוקה, באתר יש מתכונים רבים לאחד המאכלים האהובים עלי ביותר שקשוקה.

אז שיהיה לכולם חג שמח ומעניין.
ולא לשכוח לאכול !!!!!

תגובה 1:

  1. זביש היקר!
    היה לי תענוג ליקרוא את דבריך, ואני מצפה כבר ליראות איזה עוד מתכונים יצירתיים תמשיך להעלות לבלוג.
    דרך המילים שלך והעיצוב המיוחד של הבלוג, עוברת התשוקה העזה שלך לאוכל והתשוקה הזאת עוברת גם אליי דרך המחשב :)
    שיהיה לך חג שמח! והכי חשוב בתאבון!
    אפרת

    השבמחק