מצרכים:
- חצי חבילה ברוקולי של סנפרוסט או ברוקולי טרי.
- חצי חבילה של שעועית ירוקה סנפרוסט או טרייה.
- כאשר משתמשים בשעועית טרייה יש צורך לנקות היטב את הקצוות.
- חבילת פטריות שמפיניון חתוכות לפרוסות. (אמנסה).
- 3 שיני שום קצוצות.
- שמן זית.
- מלח, פלפל.
- בצל חתוך לרצועות.
- פלפל אדום חתוך לקוביות (ברנואז).
- חופן צנוברים.
אופן הכנה:
- עורכים בישול ירוק לברוקולי ולשעועית. בישול ירוק הוא שיטת בישול לריכוך הירק ולמניעת פגיעה באיכותו.
- מחממים ווק עם שמן זית.
- מוסיפים את הבצל ומקפיצים מספר דקות עד שמשכים.
- מוסיפים את הפלפל וממשיכים בהקפצה.
- מוסיפים את הפטריות ומקפיצים עד שהפטריות מוציאות את כל הנוזלים.
- מוסיפים את השום וממשיכם להקפיץ.
- מוסיפים את השעועית והברוקולי ומערבבים היטב.
- מוסיפים מלח, פלפל ואת הצנוברים.
- מגישים חם.
- בתאבון.
מתכון נוסף של ברוקולי מוקפץ, הנאה מובטחת !
תגובה זו הוסרה על ידי מנהל המערכת.
השבמחק