ברוכים הבאים למטבח של זביש.

שלום קוראים
וברוכים הבאים לבלוג שלי - המטבח של זביש.
בבלוג שלי תוכלו להתעדכן במתכונים חדשים אותם אני מכין, ניסיונות קולינריים מוצלחים וכושלים שאת כולם אני יחלוק אתכם.
כמו כן תוכלו למצוא פוסטים על מתכונים שהכנתי וכתבות והסברים על ירקות שונים ועוד...

יום חמישי, 2 בדצמבר 2010

ברוקולי מוקפץ עם שעועית ירוקה ופטריות


מצרכים:

  • חצי חבילה ברוקולי של סנפרוסט או ברוקולי טרי.
  • חצי חבילה של שעועית ירוקה סנפרוסט או טרייה.
  • כאשר משתמשים בשעועית טרייה יש צורך לנקות היטב את הקצוות.
  • חבילת פטריות שמפיניון חתוכות לפרוסות. (אמנסה).
  • 3 שיני שום קצוצות.
  • שמן זית.
  • מלח, פלפל.
  • בצל חתוך לרצועות.
  • פלפל אדום חתוך לקוביות (ברנואז).
  • חופן צנוברים.


אופן הכנה:

  • עורכים בישול ירוק לברוקולי ולשעועית. בישול ירוק הוא שיטת בישול לריכוך הירק ולמניעת פגיעה באיכותו.
  • מחממים ווק עם שמן זית.
  • מוסיפים את הבצל ומקפיצים מספר דקות עד שמשכים.
  • מוסיפים את הפלפל וממשיכים בהקפצה.
  • מוסיפים את הפטריות ומקפיצים עד שהפטריות מוציאות את כל הנוזלים.
  • מוסיפים את השום וממשיכם להקפיץ.
  • מוסיפים את השעועית והברוקולי ומערבבים היטב.
  • מוסיפים מלח, פלפל ואת הצנוברים.
  • מגישים חם.
  • בתאבון.
מתכון נוסף של ברוקולי מוקפץ, הנאה מובטחת !

תגובה 1:

  1. תגובה זו הוסרה על ידי מנהל המערכת.

    השבמחק