ספגטי בולונז עוף |
נכון שכאשר אתם שומעים את שילוב המילים פסטה בולונז יישר עולה לנו לראש פסטה עם רוטב סמיך של בשר, בצל ושלל דברים טובים.
אז רק שתדעו שאפשר לעשות את אותו הדבר גם עם העוף, התוצאה מצוינת והמנה קלילה יותר מאשר החלופה עם הבשר האדום.
ההכנה מהירה, והתוצאה נפלאה.
ניתן להכין בעזרת עגבניות משומרות במקום עגבניות טריות אך התוצאה תהיה פחות טובה.
עדיף להשתמש עם פסטה מסוג ספגטי.
אז רק שתדעו שאפשר לעשות את אותו הדבר גם עם העוף, התוצאה מצוינת והמנה קלילה יותר מאשר החלופה עם הבשר האדום.
ההכנה מהירה, והתוצאה נפלאה.
ניתן להכין בעזרת עגבניות משומרות במקום עגבניות טריות אך התוצאה תהיה פחות טובה.
עדיף להשתמש עם פסטה מסוג ספגטי.
מצרכים:
- 300 גר' עוף טחון.
- 1 בצל גדול קצוץ.
- 1 פלפלה ירוק חריף קלוי.
- 2 עגבניות חתוכות לקוביות.
- 5 עלי בזיליקום טרי.
- מעט רוטב ברביקיו.
- 2 שיני שום פרוסות.
- 2 כפות רסק עגבניות.
- מעט יין אדום.
- מלח, פלפל, סוכר, אורגנו יבש.
אופן הכנה:
- בוזקים לסיר שמן זית בנדיבות רבה, ומעט שמן קנולה.
- שהשמן חם מוסיפים את הבצל ומערבבים כל מספר דקות.
- שהבצל משחים מוסיפים את העוף, בעזרת מזלג מפוררים שלא יהיו גושים.
- שהעוף מלבין כמעט לגמרי, מוסיפים את חתיכות הפלפל החריף, שום והעגבניות.
- וממשיכים בטיגון על אש גבוהה.
- מוסיפים את היין ומגרדים את תחתית הסיר בעזרת כף מעץ.
- נותנים ליין להתאדות מעט ומוסיפים את רסק העגבניות, מערבבים היטב.
- מוסיפים מעט מים.
- מוסיפים את רוטב הברביקיו.
- בעזרת כף בודקים שהרוטב סמיך מספיק.
- מתקנים תיבול ומוסיפים אורגנו.
- מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן ומשלבים עם הרוטב במחבת.
- בזמן ערבוב הפסטה עם הרוטב, מוסיפים את עלי הבזיליקום.
- מי שרוצה יכול להוסיף פרמז'ן.
- בתאבון.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה