פסטה אמממ.... |
מצרכים:
- רבע חבילה של פסטה מכל סוג (מבושלת לפי הוראות היצרן).
- 4 פטריות חתוכות לפרוסות עבות ועסיסיות.
- 3 יח' לבבות דקל חתוכים לפרוסות. (לבבות דקל מסיגית בכל סופר, מגיע בקופסת שימורים ביח' או בפרוסות).
- 3 כפות ממרח פסטו מוכן (כל פסטו, בזיליקום, אורגנו, זעתר, כוסברה). אני השתמשתי בפסטו כוסברה ביתי.
- 2 שיני שום חתוכות לפרוסות.
- 2 כפות שמן זית.
- מי שמעוניין ניתן להוסיף מעט פלפל חריף.
- מלח, פלפל שחור.
אופן הכנה:
- אחרי שחתכנו והכנו את כל המרכיבים.
- מניחים מחבת גדולה על אש גבוהה ומוסיפים מעט שמן זית.
- שהשמן חם מוסיפים את לבבות הדקל ומטגנים עד לקבלת גוון זהוב אך לא שרוף.
- מוסיפים את הפטריות ומקפיצים מספר דקות.
- מוסיפים את השום ופלפל חריך מי שמעוניין.
- מוסיפים את ממרח הפסטו שלנו כ – 2 כפות.
- מוסיפים את הפסטה ומערבבים היטב.
- עם הפסטה יוצאת בהירה מאוד להוסיף עוד חצי כף פסטו.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה